Derfor flirter mændene på jobbet
Når mænd lige står lidt tættere end normalt på kollegaen, kan det være, der er kærlighed i luften. Men det kan lige så godt være, at han keder sig rigtig meget. Foto: Colourbox
Hvis kollegaen flirter på arbejdet, er det ikke nødvendigvis en god ting...

Small talker du lidt for længe med receptionisten, eller blinker du tit til kollegaen i kopirummet?

Så er du nok utilfreds med dit arbejde. I hvert fald hvis du er en mand.

En ny undersøgelse viser nemlig, at mænd, der flirter på jobbet, synes, deres job er øv.

Det skriver sciencedaily.com.

I undersøgelsen har 201 kvinder og mænd svaret på spørgsmål om deres flirte-tendenser og arbejdsglæde. Den er foretaget psykologi-kandidaterne af Chadi Moussa og Adrian Banks fra Surreys Universitet.

"Hvis mænd føler sig utilfredse i deres roller, så kan de finde på at flirte for at underholde sig selv, og det kan forklare det negative forhold mellem flirten og jobtilfredshed," forklarer Moussa.

Det kan godt være, at mænd bruger lidt lir på jobbet til at løfte den kedelige hverdag, men hos kvinderne fandt de to psykologer ingen sammenhæng mellem arbejdsglæde og flirt.

Undersøgelsen blev lavet for at undersøge myten om, at flirt på jobbet er positivt, forklarer Chadi Moussa.

"Vores fund modbeviser den populære opfattelse, at flirt på arbejdet kan gøre medarbejdere mere tilfredse eller til bedre arbejdere."

Så det er lige værd at overveje at tage en kollegial kammeratsnak, hvis der flyver alt for mange amoriner i luften på arbejdspladsen.

Kilde: sciencedaily.com