Derfor er Oliver Bjerrehuus smuttet fra kæresten
Her ses parret sammen den gang, hvor tingene gik lidt bedre for dem.  FOTO: Scanpix
Modellen Oliver Bjerrehuus er ikke længere sammen med Gunnvør Dalsgaard.

Igennem ti år har parret Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard forsøgt at få deres forhold til at fungere. De har været sammen, væk fra hinanden og sammen igen, men nu er det altså helt slut.

Det fortæller den nybagte single til eb.dk, og han kan samtidig afsløre, at det ikke er fordi, han ikke elsker sin ekskæreste og moderen til to af hans børn, Sigga på fem og Hanna på to et halvt.

- Det er det sundeste for os begge to. Vi har haft utallige samtaler i terapi, men kan bare ikke få det til at fungere. Jeg elsker hende stadig, men hun er så hidsig og sur og vil ikke lade mig være den, jeg er. Så jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, fordi jeg ikke kan mere. Denne gang er det endegyldigt, siger han.

Alt for forskellige

Parret er altså definitivt færdige med hinanden. Det fortæller de begge til eb.dk, og det er altså slut på det lange on/off forhold, som startede efter et tilfældigt møde i Netto.

Det lyder jo romantisk, men sådan har forholdet ikke altid været. Der har været gnidninger, og for Gunnvør Dalsgaard, der er pilatesinstruktør og model, har det været svært at acceptere en bestemt side af Oliver. Han kan ikke holde sig fra stofferne:

- For mig er det 100 pct. uacceptabelt at bringe stoffer ind i et familieliv, og det punkt er vi desværre ikke enige om, siger hun ifølge Ekstra Bladet.

I december fik Oliver Bjerrehuus en dom for at køre bil i narkopåvirket tilstand. Om det har medført det endelige dødsstød til forholdet er uvist, men parret er i hvert fald færdige med hinanden.

Se også: