Derfor endte DR-vært i pinlig telefonsvipser
Hændelsen kommer til at koste, når TV-Avisens redaktion holder julefrokost, forudser Line Gertsen. Foto: Polfoto, Agnete Schlichtkrull / POLFOTO
I 17 sekunder lod TV-Avisens vært, Line Gertsen, sin telefon kime under et interview. Hun troede ikke, at det var hendes, forklarer hun.

Prøv at lukke øjnene og tæl til 17 og mærk, hvor lang tid det tager.

Forestil dig derefter, at du sidder i teatret, og en telefon kimer alle 17 sekunder, og at du til sidst finder ud af, at det er din.

Nogenlunde sådan må det have føltes for TV-Avisens vært, da hun under et interview med Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen mandag aften lod sin telefon ringe under live-udsendelsen.

"Det er heeelt vildt pinligt, for jeg har altid min telefon slukket. Jeg havde simpelthen ikke skyggen af tanke om, at det kunne være min," forklarede en skamfuld Line Gertsen bagefter til dr.dk/kultur.

Telefonen fik lov til at ringe, så lang tid, fordi Line troede, at den tilhørte Johanne Schmidt-Nielsen.

"Johanne har den samme telefon som mig, så da den begynder at ringe, tænker jeg, at det er hendes. Det er derfor, jeg er nødt til at fortsætte med at snakke, for hun må jo slukke den på et tidspunkt," siger Line Gertsen om opkaldet, der kom fra en ven, som hun ikke ser så ofte.

Se den pinlige video nedenunder.

Kilde: dr.dk ()