Derfor droppede han Pippa
Alex Loudon kunne ikke leve med Pippa Middletons berømmelse. Foto: POLFOTO,(AP Photo/Alastair Grant) / POLFOTO
I sidste uge gik Pippa Middleton og Alex Loudon hver til sit, angiveligt fordi Pippas liv var blevet et stort cirkus.

Hun er en af de mest eftertragtede kvinder i verden, hun er søster til Englands kommende dronning, og så er hun atter ledig på dating-markedet.

For efter halvandet år er Pippa Middleton og Alex Loudon nu gået fra hinanden, angiveligt fordi hun ikke var passende som kommende hustru.
Ifølge en ven af både Alex og Pippa, kunne den 31-årige tidligere engelske cricketspiller ikke længere klare de 'cirkus', som følger Pippa overalt, hun er.

"Den enkle sandhed er Alex forgudede Pippa, men han kunne ikke udholde det cirkus, der nu omgiver hende. Intet er ligetil længere," siger vennen til den britiske avis Daily Mail.

"Hun bliver nu inviteret til hvert show i byen, hver dør er åben for hende, men Alex hader fester. Han hader det faktum, at de bliver forfulgt af paparazzifotografer. Han elsker sin familie og sine venner og har ikke tid til berømthed," lyder det fra et familiemedlem.

Men det er altså, hvad Pippa nu er blevet til, og det er ikke faldet i god jord hos Alex og resten af den konservative Loudon-familie.

Kilde: Daily Mail