Depp tilbyder at betale for at redde film

Disney synes, at filmen The Lone Ranger er for dyr. Helt præcis mangler der 165 millioner kroner, som Johnny Depp nu tilbyder at betale.
Johnny Depp er ikke bange for at træde til, hvis produktionsselskabet er nærigt.
Johnny Depp er ikke bange for at træde til, hvis produktionsselskabet er nærigt. Foto: Scanpix/AFP/ KEVIN WINTER

Disney har droppet at lave filmen 'The Lone Ranger', fordi den er blevet alt for dyr.

Disneys smertegrænse går ved et budget på 220 millioner dollars (1.210 millioner kroner), og lige nu kommer filmen til at koste 250 millioner dollars (1.375 millioner kroner).

Men så er det heldigt, at Johnny Depp spiller hovedrollen. Den amerikanske superstjerne har nemlig investeret så meget af sig selv i rollen, at sølle 165 millioner kroner ikke skal stå i vejen for at få filmen ud.

Det skriver perezhilton.com

Derfor har Depp sammen med instruktør Gore Verbinski og producer Jerry Bruckheimer sat sig sammen for at finde en løsning. De har blandt andet diskuteret at skære i deres løn, så filmens budget kan reddes.

Men hvis alt andet mislykkes, vil Johnny Depp selv finde pengene, siger en kilde tæt på filmen.

"Johnny føler, at det er en historie, som har brug for at blive fortalt," forklarer kilden om motivationen for den eksorbitante handling.

Johnny Depp har dog kisterne fulde af guld, så 165 millioner burde blot være et greb i lommen for skuespilleren, som med en årsløn på 275 millioner kroner var den næstbedst tjenende i Hollywood sidste år.

Kilde: perezhilton.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.