Børnene sad på bagsædet af Dennis Knudsens Audi Q7, og familien var på vej hjem fra sommerferie den 28. juli i år, da den 60-årige kendisfrisør fik, hvad han selv kalder en 'nedsmeltning' ved Molslinjens færgeleje i Aarhus.
Her smadrede han to bomme og ødelagde tre computerskærme i forsøgte på at komme ombord på Molslinjens færge, på trods af at han var for sent på den.
Den historie er blevet genfortalt talrige gange i pressen, og onsdag blev den så oprullet i Byretten i Aarhus. Men hvad der ikke tidligere har været kendt er, at sagen også har haft et efterspil for Dennis Knudsen og hans børn i forhold til hans hjemkommune.
Dennis Knudsen er alene med de tre børn på henholdsvis et, to og fire år. Børn han efter eget udsagn har brugt 25 år på at få, hvilket først lykkedes, efter han fik hjælp fra rugemødre i USA.
I retten fortalte han, at forløbet har haft store konsekvenser, da episoden har resulteret i, at flere borgere har klaget til Slagelse Kommune, hvor han har hjemme, da han bor i Korsør.
- Der er borgere, der læser, hvad I (pressen, red.) skriver, og når I skriver om mig, så er der borgere, der laver klager til Slagelse Børn og Unge, sagde Dennis Knudsen i følge TV 2 Østjylland foran retten.
Her forklarede han, at Slagelse Kommune efterfølgende undersøgte sagen, der endte i et familieforhør med kommunen.
- De (Slagelse Kommune, red.) kommer hjem til mig, jeg bliver kaldt til samtale i vuggestuen, hvor jeg sidder med syv mennesker, hvor jeg skal aflægge rapport på alle mine børn, fordi der er læsere, der synes, jeg har opført mig utilregneligt overfor mine børn, siger Dennis Knudsen.
Ved sin side havde Dennis Knudsen forsvarsadvokaten Mette Grith Stage. Hun forklarede, at der ikke er noget unormalt ved sagens forløb, efter klagerne er blevet indgivet.
- Det er jo helt almindelig praksis fra kommunernes side i sådan en situation. Når de får en indberetning, så skal de reagere. Det er ikke fordi, der har været noget særligt i forhold til Dennis og hans børn, siger Mette Grith Stage, mens Dennis Knudsen fortalte, at sagen er lukket.
- Der var ikke noget at komme efter, så det er jo dejligt, sagde han.
Det er imidlertid ikke afgjort, hvilken dom Dennis Knudsen får, for sit raserianfald ved Molslinjen.
Han er tiltalt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter, hærværk og brud på færdselsloven. Her er strafferammen helt op til seks år.
Hvis Dennis Knudsen står overfor en tur bag tremmer, frygter han for sine børns ve og vel.
- Det har kolossale konsekvenser for mine børns trivsel, hvis jeg skal i fængsel. Jeg har ikke turde tænke tanken til ende, sagde Dennis Knudsen under dagens retsmøde.