De unge mødre-Julie: Må køre langt for kærligheden
Selvom Julie bor i en lejlighed i København sammen med sin datter Melia på 17 måneder, tager hun til Svendborg, ligeså tit hun kan. For her bor Tim, som Julie er kæreste med. Privatfoto
Når Julie fra De unge mødre skal se sin kæreste, kræver det lidt af en rejse.

Julie Boraso Heinesen fra 'De unge mødre' er vild med Tim. De har været kærester et års tid, men de bor ikke sammen. Langt fra. For mens Julie stadig bor i København, bor Tim i Svendborg.

- Jeg har lært Svendborg rigtig godt at kende, siger en smilende Julie Boraso Heinesen, da hun er til optagelserne på talkshowet De unge Mødre – 10 år på TV.

Camilla Framnes: Min baby sparker. Læs mere på udeoghjemme.dk

For selvom Julie bor i en lejlighed i København sammen med sin datter Melia på 17 måneder, tager hun til den sydfynske by, ligeså tit hun kan. For her bor Tim, som Julie er kæreste med.

- Det er lidt bøvlet at komme til Svendborg fra København. Så som regel er det i de weekender, hvor Sonny har Melia, at jeg tager af sted, siger Julie, men selvfølgelig ser Melia også sin mors nye kæreste.

- Melia er bare så skøn. Hun klarer sig rigtig fint, og trives godt i sin vuggestue.

Julie fra de unge mødre: Jeg var utro. Læs mere på udeoghjemme.dk

Det kunne alle se ved selvsyn til talkshowet. Julie havde taget Melia med, og hun charmerede alle i selskabet med sit glade smil, og Melia gav liv og glæde til begivenheden.

Vil være politibetjent

I det hele taget har Julie fundet ro og tilfredshed i sit liv. Godt nok bor hendes kæreste lidt langt væk, men de tider, hvor Julie måtte kæmpe med at få forholdet til Melias far, Sonny, til at fungere, er overstået, og Julie er også kommet sig helt over det chok, hun fik, da hun opdagede, at Sonny var blevet kæreste med tv-kollegaen og veninden Victoria fra De unge Mødre.

Med den nye ro i livet, er det også blevet tid til at finde nye mål i livet. Julie er i gang med at tage HF, og hendes drøm er med tiden at blive politibetjent.

- Jeg kan godt lide den uforudsigelighed, der er i det job. Alt kan ske, når man er på arbejde. Det er lige mig, siger Julie.

Du kan se talkshowet De Unge Mødre - 10 år på tv, tirsdag 3. februar på Kanal 4 klokken 20.00.

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media