David Beckham plaget af psykisk lidelse
David Beckham er gift med eks-Spice Girl og modebevidste Victoria Beckham. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix
Den engelske fodboldspiller lider af sygdommen OCD, og det kan være trættende i længden.

Blandt sportsfans er han kendt som boldekvilibrist og perfektionist på en fodboldbane. Hos modeeksperterne er han kendt som manden, der aldrig har en dårlig hårdag. Privat er han mindst lige så perfektionistisk, men det er desværre ikke altid en god ting.

- Jeg går ind på et hotelværelse, og før jeg kan falde til ro, er jeg nødt til at pakke ud. Alt skal være perfekt. Blade og magasiner skal være på den rigtige måde, skufferne og rummet skal være på den rigtige måde - og det er trættende. Det siger kendisbriten David Beckham til femalefirst.co.uk.

Fodboldstjernen fra Los Angeles Galaxy, der er gift med eks-Spice Girl Victoria Beckham, indrømmer, at han lider af sygdommen Obsessive Compulsive Disorder (OCD), og det kan ofte være hårdt.

OCD, der på dansk hedder obsessiv-kompulsiv tilstand eller tvangsneurose, er en tilstand, hvor man er nødt til at udføre en række ritualer eller handlinger gentagne gange eller på en helt bestemt måde for at undgå at gå i panik eller få et angstanfald.

Selvom det kan være hårdt i længden, siger stjernen, at han har accepteret sin tilstand.

- Det er ikke noget, jeg bekymrer mig om. Jeg har affundet mig med det. Jeg er bare meget tvangspræget med bestemte ting. Alting skal være på plads - sådan er det bare, siger han.

David Beckham siger dog, at han rent faktisk kan koble fra en gang i mellem. Med konen Victoria og børnene Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper sætter han stor pris på samværet og på at drikke et glas rødvin i ny og næ.

- Med min familie og mine nærmeste venner kan jeg slappe helt af. Og jeg kan godt lide - faktisk elsker jeg - et godt glas rødvin, siger stjernen.