Dansker arbejder sammen med verdenskendt dj
Morten Breum er ved at slå sit navn fast på den internationale musikscene. Foto: MORTEN Mngmt/free
Morten Breum har fået æren af at remixe nummeret "What I Dit For Love", som den verdenskendte dj David Guetta står bag.

Efter fire år i Los Angeles er han endelig ved at slå igennem på musikkens helt store scene.

Det står klart, efter at den danske dj og producer Morten Breum har fået til opgave at lave et remix af den verdensberømte David Guettas nummer "What I Did For Love", som han har lavet sammen med sangerinden Emeli Sande.

Det oplyser pladeselskabet disco:wax i en pressemeddelelse.

- Vi sparrede, udvekslede idéer og sendte tracket frem og tilbage mellem hinanden. Et stykke inde i processen sendte han mig vokalen med Emeli Sandé fra sin single "What I Did For Love', og vi fik lavet et remix, som jeg glæder mig helt vildt til, I skal høre, fortæller 32-årige Breum.

De to elektroniske superstjerner mødte hinanden på festivalen Tomorrowland i 2013, og siden har de spillet til flere af de samme festivaler.

Og for nylig inviterede Guetta så den tatoverede dansker til Las Vegas, hvor Breum havde medbragt en skitse af det nye remix til den verdenskendte dance-producer. Og han var helt vild med danskerens arbejde.

- Jeg havde taget en skitse med til en ny sang, som jeg spillede for ham, og han var forelsket i samme øjeblik, droppet faldt, siger danskeren.

På trods af sin amerikanske bopæl kan Morten Breum opleves i Danmark i weekenden, hvor han fredag spiller i Køge og lørdag i Aabenraa.

Og den 28. februar spiller han op til dans i både Aarhus og København, når han optræder på henholdsvis spillestedet Train i Aarhus og natklubben Maze i hovedstaden.

Hør Breums remix lige her: http://www.digitalspy.co.uk/music/news/a623457/premiere-david-guetta-emeli-sande-collaboration-gets-morten-remix.html#~p2PrMj3aILo6Gw

Newspaq