Dansk tv-vært skal interviewe kæmpe pop-idol
George Michael optræder i Jyske Bank Boxen i Herning 2 gange i august og en gang i september. I morgen bliver han interviewet i Londan af Go'morgen Danmarks Morten Resen. Foto: AP/Matt Sayles / POLFOTO
Tv-vært Morten Resen har svært ved at holde nerverne i ro, for i morgen skal han interviewe den britiske hitmager George Michael.

Go'morgen Danmarks populære vært Morten Resen har fået et interview i hus med selveste George Michael.

Det proklamerer Resen på sin Facebook-profil.

"Okay - nu bliver det irriterende. Grænsende til det arrogante! Men det kan ikke pakkes pænt ind. Torsdag. London. 14.30. George Michael. Og mig. Jeg har læst mailen 20 gange. Det er stadig det, der står! Jeg kan ikke være i min egen krop... Har brug for piller..."

Der bliver da også skrevet ivrigt på hans opdatering, og den morgenfriske vært kommenterer yderligere på det snarlige kendis-inteview.

"Jeg kommer til at være så smacked up på Valium for at holde nerverne bare nogenlunde i ro."

Morten Resens nervøsitet er forståelig, når man kigger på popprinsens generalieblad.

Siden de tidlige 80'ere har George Michael hærget hitlister, dansegulve og koncertsteder på hele kloden. Han har solgt mere end 85 millioner album på verdensplan og har haft flere top ti-hits end selveste The Beatles.

For syv år siden blev han kåret som den absolut mest spillede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år fra 1984 til 2004.

Så lidt nervøsitet inden et møde med et popikon er forståeligt, selv for en garvet og dygtig tv-vært.
Det er i morgen kl. 14.30. det går løs.