Dansk topmodel risikerer otte år i brummen

Der blev i dag sat navn og strafferamme på den model, der er tiltalt for skattesvig: Camilla Vest Nielsen og otte års fængsel.
Den tidligere topmodel, Camilla Vest Nielsen, står tiltalt for massivt skattesvig sammen med sin mand.
Den tidligere topmodel, Camilla Vest Nielsen, står tiltalt for massivt skattesvig sammen med sin mand. Foto: Polfoto, Martin Lehmann

Den tidligere danske topmodel Camilla Vest Nielsen og hendes husbond Peder Nielsen står i dag skoleret i retten i Helsingør, fordi de angiveligt skulle have undladt at betale skat i seks år, skriver Ekstra Bladet.

I anklageskriftet hedder det, at ægteparret samlet skylder statskassen 6.598.200 kroner, fordi de ikke har betalt skat fra 2001 til 2006.

Camilla Vest Nielsen og Peder Nielsen, der i øvrigt er ansat i Mærsk, nægter sig begge skyldige og hævder, at de boede i USA i perioden og dermed ikke skal betale skat i Danmark.

Politiet har imidlertid gennemgået parrets kreditkort, som angiveligt viser, at særligt Camilla Vest Nielsen har boet i Danmark det meste af tiden - hvad hendes mand hele tiden skulle have vist.

Mere teknisk står topmodellen tiltalt for at overtræde skattekontrolloven straffelovens paragraf om skattesvig. Kendes hun skyldig risikerer hun helt op til otte års fængsel.

Kilde: EB

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.