Helmig jubler: Jeg skal giftes!
Hugo Helmig skal giftes - kærsten sagde 'ja'. Foto: PR-foto
Hugo Helmig har friet til sin kæreste. Det afslører den 20-årige popsanger på Instagram, hvor Thomas Helmig også er logget ind for at dele sin opbakning til forlovelsen.

- Mig og min forlovede.

Sådan lød det korte budskab fra Hugo Helmig, da han torsdag aften lagde et nyt foto ud på Instagram. 

Vis dette opslag på Instagram

Me & my fiancée #shesaidyes #skrrrt

Et opslag delt af Hugo Helmig (@hugohelmig) den

På billedet ses den 20-årige sanger med kærsten Marie Frølund, mens han i billedteksten skriver #shesaidyes for at lade sine over 24.000 følgere at vide, at hun svarede ja på det store spørgsmål.

Marie Frølund kvitterede for frieriet ved selv at lægge et fotografi op på det sociale medie, og i billedteksten skrev hun blot ja med store bogstaver, mens fotoet var et motiv af den aarhusianske popsanger med bart maveskind.

Han kysser forlovelsesringen på billedet, og farmand Thomas Helmig har også logget ind på Instagram for at dele sin opbakning til forlovelsen. 

Vis dette opslag på Instagram

YES💍

Et opslag delt af Marie Frølund (@mariefrlund) den

- Jeg går i gang med talen, skrev 'Stupid Man'-sangeren i kommentarfeltet til sønnens opslag.

Hugo Helmig har i et interview med Politiken forklaret, at han mødte sin kæreste i en hotelfoyer i hjembyen Aarhus, da Helmig-familien var ved at få renoveret deres hjem og derfor valgte at lade sig indlogere på hotel.

Her stod Marie Frølund bag skranken i receptionen.

- En dag hvor der ikke rigtig var nogen mennesker på hotellet, stod jeg omme bag ved disken sammen med hende og snakkede i tre timer. Og pludselig var vi bare forelskede, forklarede Hugo Helmig til Politiken.