Dansk milliardær og popstjerne i bitter strid: Vild retssag i vente
Janus Friis tjente rigtig mange penge, da han solgte Skype. I dag er han en af to topchefer i Starship Technologies, som arbejder med robotteknologi. Aura Dione arbejder med et comeback til musikscenen, og udgav efter en pause på seks år i 2017 sit tredje album. Foto: Starship Technologies Presskit og Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Der er afsat syv retsdage til at få striden mellem Aura Dione og Janus Friis.

Københavns Byret kommer 10. september til at danne rammen om en af de seneste års mest spektakulære retssager fra det danske kendis-segment.

Efter to et halvt års bittert tilløb er der nemlig sat dato for en retslig afslutning af den celebre strid mellem det tidligere kærestepar, Skype-milliardæren Janus Friis og sangerinden Aura Dione.

Det skriver BT.

Ifølge avisen er der er sat syv retsdage af til den civile sag, der blandt andet skal blotlægge uenigheden et lån på 15 millioner kroner, gyldigheden af en hemmeligholdelseserklæring, der angiveligt pålægger Aura ikke at udtale sig om Janus Friis, og en 50.000 dollar dyr Prada-taske med motiver skabt af kunstneren Damien Hirst.

Den nu 33-årige Aura Dione, som er født Maria Louise Joensen, og den nu 41-årige Janus Friis blev kærester i 2011, men har siden 2015 ligget i en bitter kamp om penge, som også inkluderer en strid om rettighederne til Aura Diones musik, og påstand om utroskab.