Milliardær scorer dansk pop-prinsesse
Det er disse læber, som it-iværksætteren Janus Friis kysser på. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Sangerinde Aura Dione danner nu par med Skype-opfinderen Janus Friis.

Hun er et hit på pop-scenen herhjemme - og nu har it-milliardæren Janus Friis også fået øjnene op for sangerinden Aura Dione.

"Det er rigtigt, at vi er kærester," siger parret til hjemmesiden MSN Starlounge, men derudover ønsker de ikke at kommentere på deres kærlighed.

Dog har den 26-årige sangerinde, der er kendt for sin kreative - og til tider noget alternative, vil nogle måske hævde - tøjstil, for nylig udtalt om sit tøj og accesories:

"Når jeg finder noget, findes det som regel kun i ét eksemplar. Sådan er jeg med alt. Jeg vælger meget nøjsomt, for det er noget, jeg gerne vil beholde i mit liv. Det er det samme med ens kæreste - man skal vælge rigtigt," sagde hun til hjemmesiden under showet Voice '11 i Tivoli i september.

Den ni år ældre iværksætter Janus Friis tjente sin formue på salget af Skype, som blev solgt til eBay i 2005 for 18 milliarder kroner. Før han mødte den frække sangerinde, var han kæreste med fru Roger Moore, Kiki Tholstrups datter, Christina.

Aura har netop udsendt sit andet album, 'Before the Dinosaurs', som især har fået omtale på grund af cover-billedet. Her optræder sangerinden i Eva-kostume, blot dækket af sit lange mørke hår og med et æble, der skjuler de mest private dele af kurverne.

Kilde: MSN Starlounge