Dansk kendispar sænker prisen på lejlighed: Her er den nye pris
Kendisparret Cecilie og Silas Bjerregaard Lassen sætter prisen på Amager-lejligheden ned igen. Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv)
Det brutale københavnske boligmarked betyder, at flere og flere sælgere i år har sænket prisen.

Balletdanserinden Cecilie Bjerregaard Lassen og Turboweekend-forsangeren Silas Bjerregaard Lassen sætter for tredje gang en ny pris på deres villalejlighed.

Kendis-parret har nemlig efter knap 150 liggedage for anden gang justeret prisen på villalejligheden på Amager.

Det betyder, at man nu kan erhverve sig deres 79 kvadratmeter - eller 153 hvis man indregner kælderetagen - for under fem millioner. Helt præcist lyder prisen nu på 4.950.000 kroner, skriver Boliga Kendte.

Yderligere 200.00 kroner

Nedjusteringen er også denne gang på 200.000 kroner. Dermed er der nu hugget 400.000 kroner af prisen i forhold til de 5.350.000 kroner, som lejligheden oprindeligt var udbudt til salg for for fem måneder siden.

For millionerne får man dog ikke kun én etage at boltre sig på. Lejligheden har nemlig to plan med blandt andet et køkken-alrum i stueplan, og flere disponible rum samt et badeværelse i kælderen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Cecilie og Silas Bjerregaard Lassens lejlighed ligger i Badensgade på Amager. Foto: Nybolig Amager - Øresundsvej

Brutalt marked

Mens det københavnske lejlighedsmarked har været brutalt for køberne de senere år, så har flere og flere sælgere - ganske som ægteparret Bjerregaard Lassen - i år måtte æde optimismen og sænke prisen.

Da Boliga.dk i sensommeren opgjorde, hvor mange lejligheder der havde fået prisen nedjusteret, var andelen i København S i 26,8 procent i 2018, mens det et år tidligere var 19,3 procent.

Cecilie Bjerregaard Lassen er ikke alene kendt som balletdanserinde, men også som dommer i tv-programmet "Danmark Har Talent", mens ægtemanden Silas var frontmand i det nu opløste Turboweekend. Ligesom Silas Bjerregaard også netop har kunnet opleves i bedste sendetid, hvor han var en af deltagerne i DR-programmet "Toppen af Poppen".

Se lejligheden her

via Listen To News