Dansk guide voldtaget i Mexico
Dansk pige voldtaget i Mexico. Foto: www.colourbox.com
En 20-årige pige fra Vestjylland er blevet voldtaget af en taxachauffør i Mexico. Pigen er sikkert hjemme igen.

Mexico er et farligt land. Det fik en 20-årig dansk pige fra Vestjylland at mærke på egen krop, da hun på vej hjem fra en bytur blev truet med pistol og voldtaget. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern i dag på sin hjemmeside

Pigen, der arbejdede som guide i landet for et rejseselskab fra Herning, blev angiveligt truet og voldtaget af den taxachauffør, som skulle køre hende sikkert hjem efter en aften i byen.

Udenrigsministeriet og pigen arbejdsgiver bekræfter overfor dagbladet, at man har fået pigen hjem i - efter omstændighederne - god behold.

"Hun har fulgt alle de forholdsregler, vi giver til vores unge mennesker. Men desværre sker den slags ting alligevel, det kan man ikke gardere sig 100 procent i mod," siger indehaveren af rejseselskabet til det lokale dagblad.

Ifølge dagbladet har rejseselskabet regler, der blandt andet indebærer, at deres guider skal sørge for at følges ad, når man er på vej hjem fra byen.

Det havde den 20-årige kvinde angiveligt også gjort, men indehaveren af rejseselskabet ønsker ikke at fortælle omstændigheder omkring overgrebet - herunder at den 20-årige kvinde formentlig ikke var den eneste passagerer i taxaen.

Kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern