Danmark i overkommelig VM-pulje

Vi bør besejre Uruguay, Argentina og Elfenbenskysten, lyder det fra landstræner Jan Pytlick efter pulje-lodtrækningen til VM i Brasilien.
Vi skal besejre såvel Uruguay som Argentina og Elfenbenskysten, lyder det fra landstræner Jan Pytlick.
Vi skal besejre såvel Uruguay som Argentina og Elfenbenskysten, lyder det fra landstræner Jan Pytlick. Foto: Scanpix, Reuters, Ognen Teofilovski

Alt gik som det skulle, da der i dag var lodtrækning til VM i kvindehåndbold i Brasilien sidst på året

Og Danmark endte i den komfortable gruppe D, hvor vi skal dyste mod Sverige, Kroatien, Argentina, Elfenbenskysten og Uruguay. Det oplyser IHF.

Bortset fra Sverige og Kroatien er de øvrige lande i puljen ikke kendt for at gøre noget særligt stærkt indtryk på håndboldbanen - og da kun to hold i puljen skal sorteres fra er der tale om en forholdsvis let pulje.

Det vurderer landstræner Jan Pytlick.

"Det er klart, at vi naturligvis bør kunne besejre såvel Uruguay som Argentina og Elfenbenskysten - og så er vi allerede godt på vej mod at indfri vores første store mål om som et af de syv bedst placerede hold til VM at komme med i OL-kvalifikationen," siger han til DHF's hjemmeside.

Alle Danmarks kampe skal spilles i storbyen Sao Paolo, og det vækker ikke begejstring.

"Det havde været dejligt at komme lidt væk fra den heftige trafik og forurenede luft, der karakteriserer Sao Paolo - og så er det altid et behageligt afbræk at skifte spillested undervejs i en så lang turnering," siger Jan Pytlick.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.