Curlingmor: Angelina skaffer datter filmjob
Æblet falder ikke langt fra stammen - og nogle gange sørger stammen for, at det falder fordelagtigt. Foto: Greg Williams / POLFOTO
Også kendte forældre har åbenbart ambitioner på vegne af deres børn.

Nu skal fireårige Vivienne Jolie-Pitt være filmstjerne ligesom hendes kendte forældre.
Angelina Jolie har skaffet sin yngste datter en rolle i sin nye film, 'Maleficent'. Filmen er en genfortælling af Tornerose, og Angelina spiller den onde fe, der på dansk hedder Malavia.

Hendes lille datter skal være prinsesse Aurora, der som spæd bliver forbandet til at falde i en dyb søvn, når hun fylder 16.

Ifølge The Sun mener Angelina, at hendes datter er et naturtalent, og at det vil være en sjov oplevelse for dem begge at lade hende spille den lille prinsesse.

Nu er Viviennes ældre søskende - hun og hendes tvillingebror Knox Leon er de yngste i en flok på seks - misundelige og plager deres forældre om også at få en rolle, fortæller en anonym kilde til den britiske avis.

Hele historien lugter lidt af nepotisme - men for Angelina Jolie virker det ganske naturligt. Hun er selv datter af en skuespiller og havde sin første rolle som syvårig i filmen 'Lookin' To Get Out', hvor hun spillede side om side med sin far, 'Midnight Cowboy'-stjernen John Voight.

Kilde: The Sun