’Cremekongen’ køber bolig til millioner i København
Ole Henriksen har købt en lejlighed for et tociftret millionbeløb i hjertet af København. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix
Cremekongen Ole Henriksen har endelig fået en fast base i Danmark, når han besøger landet.

Den glade cremekonge, Ole Henriksen, kan endelig flytte ind i sin nye lejlighed i København, som han købte helt tilbage i december måned. Den efterhånden aldrende danskfødte kosmetolog har givet svimlende 11,5 millioner kroner for den 305 kvadradmeter store lejlighed, der ligger på den eksklusive adresse Sankt Annæ Plads. Det skriver Ekstra Bladet.

- Vi overtog vores lejlighed på Sankt Annæ Plads 1. maj, og vi starter på at renovere den, hvor Laurence (Ole Henriksens mand red.) styrer det meste, og vi glæder os meget. Vi købte faktisk lejligheden i december, men Københavns Kommune skulle lige godkende den, da det er en gammel bygning, siger Ole Henriksen til Ekstra Bladet.

I Danmark tre måneder om året

Lejligheden skal være fast base for Ole Henriksen og hans mand Laurence Roberts, når de tre måneder om året befinder sig i Danmark.

67-årige Ole Henriksen flyttede til USA som 19-årig og har derfor tilbragt hele sit voksenliv på amerikansk jord. Det er stadig planen, at størstedelen af tilværelsen skal tilbringes i Los Angeles, men nu har cremekongen og hans mand altså en fast base, når de besøger Danmark.