Amerikansk countrystjerne gæster Royal Arena
Brad Paisley har vundet adskillige priser for sin countrymusik. Til oktober gæster han Danmark for første gang siden 2011. (Arkivfoto) Harrison Mcclary/Reuters
Den prisvindende countrysanger Brad Paisley kommer til København i Royal Arena til oktober.

Har man hang til countrymusik, er der godt nyt. Til oktober gæster den prisvindende countrysanger Brad Paisley nemlig Royal Arena i København.

Paisley har adskillige gange sendt numre til tops på de amerikanske hitlister og har vundet adskillige priser for sin musik.

Blandt andet er det blevet til tre Grammypriser, ligesom den 46-årige Paisley har solgt over 20 millioner album, downloads og afspilninger på nettet verden over.

Paisley gæstede senest Danmark i 2011, og siden har han udgivet tre album. Alle tre er ved deres debut strøget til tops på den amerikanske Billboard Top Country Albums-hitliste.

Faktisk har amerikanerens seneste ni album debuteret som nummer et på hitlisten. Albummet "Love And War" fra 2017, der er det seneste i rækken, fik altså også en varm modtagelse.

Brad Paisley er født 28. oktober 1972 i byen Glen Dale i delstaten West Virginia og debuterede med sit første album, "Who Needs Pictures", i 1999.

Allerede med sit andet album i 2003 kom Paisley indenfor top 10 på Billboard 200-hitlisten. Han måtte dog vente til 2007, før han indkasserede sin første Grammy-pris.

Den kom i kategorien Best Country Instrumental Performance for nummeret "Throttleneck".

Billetsalget til koncerten starter fredag 8. februar, der afholdes den 5. oktober.

/ritzau/

/ritzau/
via Listen To News