Claus Meyer står bag adskillige succesforretninger i Danmark, men det er ikke nok for stjernekokken. Nu vil han nemlig indtage det amerikanske marked. Det skriver han på sin Facebook-profil.
"Så er det en kendsgerning, at vi etablerer en 1200 m2 stor restaurant og food court/food hall i Vanderbilt Hall på Grand Central Station, Manhattan, New York City. Vi skal åbne i begyndelsen af 2016. Jeg flytter selv til New York med Christina, vores tre piger og hundene næste sommer, og vi forventer at bo i New York i halvandet år," skriver kokken på Facebook.
Der er ikke tale om nogen nyskabelse i New York. Derimod kommer forretningen til at være, som vi kender det fra Danmark.
"Principperne for vores måde at drive virksomhed på i Danmark, nogle af de formater” (Deli, bar, bager, smørrebrød o.s.v.) vi arbejder i, og den ny nordiske køkkenfilosofi kommer til at danne grundlag for New York operationen," skriver Claus Meyer.
Kokken regner med at tage 20-25 danske medarbejdere med sig til USA.
Kilde: Facebook