Chokudvikling i kamp om NDoye
Den tyrkiske klub har givet op efter der er kommet russisk konkurrence Foto: Jakob Jørgensen / POLFOTO
Den tyrkiske klub Trabzonspor kan ikke være med i budkrig om FC København-angriberen Dame N'Doye.

Der foregår en budkrig om FC Københavns angriber Dame N'Doye i øjeblikket. Og lige nu ser tyrkiske Trabzonspor ud til at tabe den kamp.

Den russiske fodboldklub Lokomotiv Moskva har tilsyneladende overbudt tyrkerne, som ikke vil byde mere end seks millioner euro, hvilket svarer til 45 millioner danske kroner.

- Lige nu venter vi. Vi ved, at Lokomotiv Moskva er kommet ind fra højre med et bud i en størrelse, hvor vi ikke kan være med.

- Vi kan og vil kun betale seks millioner euro, så det ser vanskeligt ud, indrømmer tyrkernes pressechef over for sporten.dk.

FCK har i de to seneste superligakampe udeladt Dame N'Doye fra truppen, fordi senegaleseren har haft mere fokus på et klubskifte end præstationerne på banen.

FCK-træner Ariël Jacobs har tidligere i denne uge sagt til Ritzaus Bureau, at klubben først kan købe en ny spiller, når N'Doye er solgt, så belgieren vil gerne have en afklaring.

FCK-direktør Anders Hørsholt har ikke meget at tilføje til den verserende transfersaga, som efterhånden har varet i flere uger.

- Vi melder noget ud, når der er noget at fortælle. Det er jo en del af spillet. Når transfervinduet er åbent, så er der gang i gaden, og det er der så også i år, siger Anders Hørsholt.

- Vi holder os jo meget tæt opdateret via medierne i forhold til, hvad der foregår.

- Jeg har ikke nogen kommentarer til, hvad han (pressechefen i Trabzonspor, red.) siger. Det har jeg hverken nogen indflydelse på eller nogen mulighed for at gøre noget ved alligevel. Så det blander vi os ikke i, fastslår Anders Hørsholt.

/ritzau/