Chelsea: Hazard kan træne om cirka tre måneder
Eden Hazard brækkede anklen under træning med det belgiske landshold, og ifølge Chelsea er han først tilbage på træningsbanen om cirka tre måneder. Foto: Bruno Fahy/AFP
Eden Hazard er blevet opereret, og Chelsea bekræfter, at han forventes tilbage om tre måneder.

Der går med stor sandsynlighed tre måneder, før Chelsea-stjernen Eden Hazard kan snøre fodboldstøvlerne igen.

- Eden Hazard gennemgik en operation med succes i dag (mandag, red.), efter at han pådrog sig et brud på sin højre ankel, da han trænede med det belgiske landshold.

- Han forventes at kunne genoptage træningen om rundt regnet tre måneder, meddeler Chelsea på sin hjemmeside.

Eden Hazard gik i første omgang glip af Belgiens testkamp mandag mod Tjekkiet og VM-kvalifikationskampen ude mod Estland fredag.

Engelske medier gættede tidligere mandag på, at Chelsea-spilleren kunne være ude i alt fra seks uger til op til tre måneder.

Eden Hazard scorede 16 mål i ligaen, da Chelsea i den netop overståede sæson vandt det engelske mesterskab.

Den 26-årige profil har på rygteplan været sat i forbindelse med interesse denne sommer fra Real Madrid. Kort før uheldet med den brækkede ankel lød det sådan fra spilleren selv:

- Vi har alle drømme. Det kunne være Spanien. Det kunne være at blive i Chelsea. Det er ikke noget, jeg tænker over lige nu.

- Vi får at se. Man ved aldrig i fodbold. Jeg er Chelsea-spiller og har stadig en kontrakt på tre år.

- I de senere år har alle talt om Paris Saint-Germain. I år er det om Real Madrid. Næste år vil det være om en anden klub, sagde Hazard til Het Laatste Nieuws ifølge BBC.

Den nye sæson i Premier League begynder 12. august.

/ritzau/