Champions League-feberen raser på Fyn
OB trak spanske Villareal i Champions League - nu trækker kampen hos fodboldfans i hele landet. Foto: SALVATORE DI NOLFI / POLFOTO
Billetsalget går strygende på Fyn, hvor OB forventer at alle billetterne til kampen mod Villarreal bliver solgt.

Der er fodboldfeber på Fyn, hvor OB mærker stor interesse for Champions League-kvalifikationskampen om seks dage hjemme mod spanske Villarreal.

I forsalget for de faste tilhængere solgte OB cirka 7.500 billetter. I dag blev salget åbnet for folk uden sæsonkort, og nu forventer klubben, at der bliver udsolgt.

"Salget blev åbnet for andre klokken 10.00 og vi har allerede solgt 1.000 billetter. Lige er vi tæt på at have solgt 9.000 billetter, så det kan ende med at vi får udsolgt," siger udviklingschef i OB Tue Kempf til Newspaq.

I alt må fynboerne lukke lidt over 14.000 tilskuere ind til kampen mod de gulklædte spaniere fra Villarreal.

"Vi kan mærke, at Champions League er et kæmpe format. Det er en meget stor ting, vi er del af med vores Champions League-eventyr. Vi mærker stor interesse for kampen uden for vores normale nærområde," siger Tue Kempf.

Hvis OB samlet vinder over Villarreal venter Champions League gruppespillet og godt og vel 100 millioner kroner til klubkassen. Fynboerne slog over to kampe græske Panathinaikos for at komme til kvalifikationskampen mod spanierne.