Caroline møder tysk Überraschung
I går viste Caroline Wozniacki endelig, hvorfor hun er verdens bedste. I dag skal hun gøre det igen. Foto: Polfoto, AP
I går satte hun en italiener på plads. I dag er turen kommet til en tysk overraskelse, som Caroline Wozniacki møder i semifinalen i Farum.

I går ondulerede den danske tennisprinsesse Caroline Wozniacki sin italienske modstander på bare 55 minutter.

Danskeren var helt suveræn og tilbage på det verdensklasseniveau, der har sikret hende pladsen øverst på kvindernes verdensrangliste.

I dag skal hun forsøge at gøre sig selv kunsten efter, når hun spiller semifinale i Sony Ericsson Open, der bliver afholdt i Farum.

Her møder danskeren tyske Mona Barthel, der ligger ikke mindre end 142 pladser under Wozniacki på verdensrangslisten.

Men trods den lave placering på ranglisten, så har den tyske spiller overrasket positivt under den danske WTA-turnering. På sin vej mod semifinalen har hun slået to højtseedede spillere ud.

Wozniacki vandt sidste års turnering på hjemmebanen i Farum. Og i år har danskeren allerede sejret i fire WTA-turneringer.

En Grand Slam er det dog ikek blevet til endnu. Wozniacki blev noget skuffende slået ud i en tidlig runde i French Open.

Caroline Wozniacki er blevet kritiseret fra mange sider, fordi hun har valgt at spille turneringen i Farum, der foregår indenfor, midt i udesæsonen - og kort før hun stiller op i Wimbledon, der starter den 20. juni. Her skal hun spille på græs.

Carolines trænerfar, Piotr Wozniacki, har afvist kritikken af det lidt usædvanlige i at varme op til en græs-turnering ved at spille indenfor.