Caroline: Mit nye mål kan koste førstepladsen
Caroline Wozniacki, her fotograferet i Dubai, da hun kun var et par kampe fra at bliver verdensetter. Nu er den placering ikke længere hendes førsteprioritet. Foto: Scanpix Denmark, AFP, DUBAI DUTY FREE
Verdens bedste kvindelige tennisspiller, Caroline Wozniacki, sætter nu alt ind for at vinde en Grand Slam-titel og en medalje ved OL.

Hun har allerede opnået mere end nogen anden dansk tennisspiller.

Men nu stiger Caroline Wozniacki mod nye mål - også selv om det kan komme til at koste hende førstepladsen på verdensranglisten. Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg vil sætte alt ind på at tage en Grand Slam-titel og vinde en medalje ved OL," siger Caroline Wozniacki hjemme fra Monaco og tilføjer:

"Det er mine helt store mål for sæsonen. Og hvis det, at jeg prioriterer anderledes, skulle betyde, at jeg mister min førsteplads, så må jeg tage det med," siger hun til avisen.

Den danske verdensstjerne har ellers holdt sin placering som den bedste kvindelige singlespiller på verdensranglisten, siden hun spillede sig til tops tilbage i oktober 2010.

En præstation, der netop har gjort, at hun for femte år i træk er blevet hædret med titlen som årets danske tennisspiller.

"Jeg vil tage en turnering ad gangen, og så må rangeringen følge med. Du kan sige, at jeg vil tænke mere på mig selv end på førstepladsen," forklarer Wozniacki til avisen om overvejelserne om sit nye mål. Men understreger, at hun bestemt ikke bagatelliserer den danske hæder:

"Nej!. Det er altid en ære at blive kåret. Og det kommer jo til at stå i historiebøgerne."

Kilde: Ekstra Bladet