Professionshøjskolen UCC Campus Nordsjælland åbner
Fredag d. 31. august indvier UCC Campus Nordsjælland i Hillerød og samler dermed fem professionsuddannelser under ét tag. Den nye campus skal skabe rammen for et attraktivt studiemiljø og tiltrække flere studerende til uddannelserne.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
1600 studerende indtager Campus Nordsjælland på fredag den 31. august. Og der er brug for den ekstra plads, som de nye bygninger giver. Allerede nu har mange uddannelsessøgende fået øjnene op for, at der kommer et stort og nyt uddannelsessted - antallet af førsteprioritetsansøgninger til UCC's uddannelser i Hillerød er steget med 22 % i forhold til 2011.

På Campus Nordsjælland kan man uddanne sig til pædagog, sygeplejerske, fysioterapeut, socialrådgiver og psykomotorisk terapeut.

"Samlingen af fem professionsbacheloruddannelser i nye og forbedrede faciliteter giver de studerende flere valgmuligheder og gør dem i sidste ende til bedre professionsuddannede", siger UCC's rektor Laust Joen Jakobsen.

Planen med campus er at skabe et attraktivt studiemiljø og bedre uddannelser gennem et tæt samarbejde på tværs af uddannelserne og med virksomheder i Nordsjælland.

Ved indvielsen vil der være taler fra blandt andet børne- og undervisningsminister Christine Antorini og Hillerøds borgmester Kirsten Jensen.

Kl. 13.00 Campus åbnes og UCC byder på en let buffet
Kl. 14.00 Talere: Børne- og undervisningsminister Christine Antorini, borgmester i Hillerød Kirsten Jensen, bestyrelsesformand for Professionshøjskolen UCC Ove E. Dalsgaard, repræsentanter for bygherre og studerende.

  • at skabe endnu bedre rammer for levende og attraktive studiemiljøer
  • at skabe et nyt centrum for viden om vores professioner
  • at styrke det tværfaglige samarbejde mellem uddannelserne
  • at skabe nye muligheder for læring
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.