Bus med 29 danskere væltet i Egypten
En gruppe danske rejsende er kørt på hospitalet efter deres bus væltede i morges på vej fra Sharm El-Sheik til Kairo. Foto: Google Earth
29 danske rejsende fra Atlantis rejser væltede med deres bus tidligt i morges. Alle er kørt på hospitalet.

En ferie udviklede sig klokken fem i morges noget dramatisk for en gruppe af danske rejsende, da deres bus væltede om på siden, efter at være skredet i sandet.

Ulykken skete på vej fra Sharm El Sheik til Cairo og de fleste på bussen sov, da den væltede. I bussen var der bland andet fem børn og et spædbarn.

Det fortæller kommunikationschef hos Atlantis rejser, Pernille Ammitzbøll, til Newspaq.

"Bussen glider ud fra vejen og ned i det meget bløde sand. Her lykkes det ikke chaufføren at rette bussen op, så den vælter om på siden," fortæller hun.

Der ankommer efterfølgende ambulancer til stedet, og alle køres på hospitalet. Herfra er alle med undtagelse af to nu igen blevet udskrevet efter at være blevet tilset af læger.

"Lægerne vurderede, at to af gæsterne, der havde fået mindre knoglebrud, skulle sendes videre til et hospital i Kairo, hvor de bedre kan behandles," siger Pernille Ammitzbøll.

Resten af gæsterne er på vej hjem til hotellet i Sharm El-Sheikh, hvor de vil blive kontaktet telefonisk af krisepsykologer. Senere i dag eller i morgen, vil der så ankomme en krisepsykolog til Egypten fra Danmark.

Det er op til den enkelte om de vil blive i Egypten resten af deres ferie eller tage hjem til Danmark.

Atlantis har arrangeret rejser til Egypten i 18 år, og det er første gang, at en bus vælter.