Bundproppen FC Köln smider stor føring og taber 3-4
Der var masser af sne, da Frederik Sørensen og FC Köln tabte 3-4 til Freiburg. Foto: Guido Kirchner/AFP
Frederik Sørensen spillede hele kampen for FC Köln, da holdet var få minutter fra første sejr i sæsonen.

Efter 89 minutters spil så FC Köln ud til at til at tage sæsonens første sejr i Bundesligaen, men bundproppen formøblede en føring på 3-0 og tabte 3-4 til Freiburg på den sneklædte hjemmebane.

De tre point luner godt på Freiburg-kontoen, da klubben nu har lige så mange point som Hamburger SV, der ligger på den gode side af nedrykningsstregen.

FC Köln er derimod stadig håbløst bagud i tabellen, og på sidstepladsen har klubben 12 point op til nedrykningsstregen.

Frederik Sørensen spillede hele kampen, og han kunne fra banen se sine holdkammerater Lukas Klunter og Sehrou Guirassy bringe hjemmeholdet på 2-0, inden Caleb Stanko scorede selvmål efter en halv time og gjorde det til 3-0 til Køln.

Freiburg fik reduceret inden pausen ved tyske Nils Petersen, og Janik Haberer gjorde det til 2-3 i midten af anden halvleg.

I det 90. minut fik udeholdet så udlignet på et straffespark af Nils Petersen, og fem minutter inde i overtiden var det igen den 29-årige angriber, der scorede på straffespark og sikrede sejren til Freiburg.

I Hannover var Hoffenheim på besøg, og udeholdet måtte rejse hjem med et nederlag på 0-2 i bagagen. Danske Uffe Bech har siddet ude med en knæskade siden sommer, og er stadig ikke klar for Hannover.

I den sene kamp tørnede hjemmeholdet Augsburg og Hertha Berlin sammen. Det så længe ud til at ende med en sejr til Augsburg, men i overtiden fik Herthas Salomon Kalou udlignet til 1-1.

/ritzau/