Brystbombe var Beverly Hills-stjerne utro
Der er spændte miner på mundtøjet. Megan Fox og Brian Austin Green kæmper i disse dage for ægteskabet efter afsløringer om, at hun kastede sig i lag med Transformers-medskuespiller. Foto: colourbox
Kollega afslører, at han delte dobbeltseng med Megan Fox mellem optagelserne til en film, mens hun holdt pause fra kæresten.

De er unge, smukke og arbejdede tæt sammen. Meget tæt.

Nu afslører skuespilleren Shia LaBeouf, at han faktisk var mere end blot kollega med sin medskuespiller Megan Fox under indspilningerne af en Transformers-film i 2008.

De to hotte skuespillere kastede sig over hinanden i en grad, så de havnede på silkelagnerne sammen mellem optagelserne.

Men den afsløring falder i dag langt fra i god jord hos Megan Fox, afslører OK! Magazine.

Hun havde nemlig på det tidspunkt sat forholdet til kæresten, den tidligere Beverly Hills 90210-stjerne Brian Austin Green, på pause. Et forhold som efterfølgende blev lappet igen med et bryllup mellem de to.

Men nu kæmper parret desperat for at redde deres ægteskab.

"Han (Shia, red.) har virkelig ophidset Megan og Brian," fortæller en kilde til ugebladet og tilføjer:

"De gennemgik en utrolig svær periode, da hun og Shia lavede optagelserne til Transformers: Evenge of the Fallen. At Shia nu plaprer løs og praler med at have været i seng med Megan, er frygteligt for dem."

Kidle: Hollywoodlife.com