Brystbombe om fup-bryllup: For at få børn
Kim Kardashian vil nok ikke have problemer med at finde en ny mænd, der vil gifte sig med hende. Foto: Colourbox
Kim Kardashian afviser fortsat at have giftet sig for pengene.

Der er blevet spekuleret mangt og meget om Kim Kardashians kuldsejlede og meget kortvarige ægteskab med basketball-stjernen Kris Humphries.

Nu løfter den barmfagre reality-stjerne dog en smule mere af sløret for, hvad der egentlig foregik i hovedet på hende, da hun sagde nej tak til sin ægtemand, blot 72 dage efter hun havde sagt ja og amen i kirken.

Det skriver britiske The Sun.

"Jeg er så vild efter at få en familie, babyer og et rigtigt liv, at jeg måske hastede ind i noget for hurtigt," fortæller Kim Kardashian til den australske radiostation Oz om brylluppet, der kostede hele 54 millioner kroner.

"Jeg giftede mig for kærligheden. Jeg vil aldrig gøre det for TV, penge eller noget i den stil. Jeg blev så fanget af al virakken omkring tv-showet, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle slutte forholdet, selv om jeg burde. Jeg ville ikke skuffe de mange mennesker".

Kim Kardashian er mest kendt for sine optræden i diverse reality-shows, og den lækkede privatvideo af en af Kardashians allermest intime øjeblikke med eks-kæresten Ray J.

Kilde: The Sun