Brønderslev-far dømt for endnu et overgreb
Forældreparret i Brønderslevsagen fik ikke deres domme omstedt. Foto: Ernst van Norde / POLFOTO
Landsretten stadfæster byrettens dom over et forældrepar, der er dømt for misrøgt af deres ti børn. Strafudmålingen falder på torsdag.

Landsretten har stadfæstet dommen fra byretten i den tragiske Brønderslevsag. Faderen er sågar kendt skyldig i et punkt, som byretten ikke gjorde.

Ligesom byretten mener landsrettens dommere altså, at den 42-årige far og den 37-årige mor er skyldig i vanrøgt, rå vold, frihedsberøvelse og seksuelle overgreb mod deres 10 sammenbragte børn.

Det skriver ekstrabladet.dk.

I juni blev faren idømt forvaring på ubestemt tid, mens moren fik fire års fængsel Begge ankede, men det fik de altså ikke noget ud af.

Tværtimod har landsretten kendt faderen skyldig i endnu et punkt på anklageskriftet. Et punkt der drejer sig om, at han skulle have tvunget sin biologiske datter til at onanere på en hest.

Moderens forsvarer Henrik Garlik gik efter frifindelse til sin klient, og han er skuffet om dommen.

"Vi respekterer naturligvis Landsrettens afgørelse. Min klient er skuffet. Hun har en anden opfattelse af, hvordan forholdene i hjemmet er, og hun mener ikke selv at have medvirket til noget," siger han til Newspaq.

Strafudmålingen er endeligt på plads på torsdag.

Anklager Birgitte Sanning håber at få stadfæstet byrettens strafudmåling.

Kilde: EB.dk