Brøndbys ledelse får hug efter Horsens-fadæse

Fodboldklubben Brøndby kritiseres dagen efter nederlaget mod Horsens. Både ledelsesstil og kommunikation til deres fans får hård modvind.
Henrik Jensen udsættes dagen derpå for en del kritik. Han er udover at være cheftræner for Brøndby også far til Mike Jensen, der er ude i ti uger efter skade i gårsdagens kamp.
Henrik Jensen udsættes dagen derpå for en del kritik. Han er udover at være cheftræner for Brøndby også far til Mike Jensen, der er ude i ti uger efter skade i gårsdagens kamp. Foto: Brøndby IF

Fyr jeres træner! Ræk ud efter jeres fans! Sådan lyder to budskaber fra eksperter inden for kommunikation til Brøndby IF.
Det kommer ovenpå det store nederlag på hjemmebane mod Horsens i går.

"Holdet og lederskabet har på intet tidspunkt fungeret som hold under det nuværende trænerteam. Det viser sig ganske tydeligt og helt banalt, når få ændringer får hele holdet til at falde sammen og trænerteamet til at fremstå overrasket og uvidende ," udtaler Fernando Olsen, kommunikations- og ledelsesrådgiver, til Ekstra Bladet.

Også en anden mere kendt ekspert inden for kommunikation, Henrik Byager, har en mening om Brøndbys ageren efter holdets tabte kamp. Han opfordrer Brøndbys topfolk til at række hånden ud til klubbens fans.

I går var Brøndbys cheftræner, Henrik Jensen, nemlig ude at sige, at han synes deres fans skal støtte holdet i medgang og modgang, og træneren var ikke helt tilfreds med fansenes opførsel.

"Hvis man skælder fansene ud, så risikerer man i stedet en række langvarige konfrontationer med dem. I stedet for at bakke op, flytter de deres energi til nogle uhensigtsmæssige aktioner. I stedet skal man række hånden ud og fortælle dem, at man forstår, at de er skuffede, men at der i den nuværende situation er brug for alle mand på dæk i Brøndby, at holdet har brug for deres opbakning," lyder det fra Byager til Sporten.dk.

Kilde: Eb.dk og Sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.