Brøndbyfans giver Bjerregaard tørt på
Brøndbys fans er rasende på bestyrelsesformanden. Foto: Jesper Kristensen/Scanpix
Per Bjerregaards nytårsblog i går har bragt sindene i kog blandt Brøndbys fans, som langer ud efter bestyrelsesformanden.

I går langede Brøndby IF's bestyrelsesformand Per Bjerregaard ud efter fans og medier.

Det skete i den Bjerregaards årlige nytårshilsen, som han udsendte via sin blog.

Nu giver fansene igen.

Brøndbys Fremtid, en fangruppe der blandt andet tæller tidligere formænd og næstformænd i Brøndby Support, tager til genmæle i en pressemeddelelse.

"Desværre er hans blog, med undtagelse af ganske få linjer, én lang og klynkende sur mine, hvor ballademagere, medier og fans bliver blandet sammen i en forvirret pærevælling og brugt til at bortforklare den elendighed, som Per Bjerregaard i virkeligheden selv har ansvaret for," lyder det i meddelelsen.

Flere andre fangrupperinger har også været ude efter Bjerregaard, og Brøndbys Fremtid understreger, at utilfredsheden går på den tidligere formand - ikke klubben.

"Folk kritiserer ikke Brøndby IF. Folk kritiserer Per Bjerregaard og hans sammensvorne. Selvom disse få mennesker gerne og ofte forsøger at sætte lighedstegn mellem sig selv og klubben, så er de ikke Brøndby IF - faktisk meget langt fra, har det vist sig, hvis man måler efter klubbens værdier."

Brøndby overvintrer på en skuffende 10. plads i Superligaen.