Brøndby beder om sponsorhjælp
Det er tvingende nødvendigt med nogle millioner i kassen, når Kasi-Jesper inden længe trækker sig endegyldigt ud af Brøndby. Foto: Foto: Hans Andersen
Brøndby IF har nu indset, at de ikke kan skaffe sig en ny hovedsponsor på egen hånd.

I snart to år har Brøndby IF været reelt uden en hovedsponsor. Men nu skal det være slut.

Hvor skiftende BIF-direktør har fejlet, skal et nyt eksternt firma nemlig samler tøjlerne op og sørge for, at Brøndby også i fremtiden kan få et hovedsponsor.

Det skriver sporten.dk.

"Vi leder med lys og lygte efter en hovedsponsor og arbejder meget intenst på det. Både for vores egen og for Jespers (Jesper 'Kasi' Nielsen, red.) skyld er det vigtigt. Men det er jo ikke noget, man bare finder, det er en større strategisk indsats, der også kræver hjælp udefra," siger Brøndby-direktør Jan Lockhart til sporten.dk og fortsætter:

"Derfor har vi også hyret et eksternt firma, som hjælper os med at søge efter en hovedsponsor. De har været engageret de sidste par måneder, og de supplerer vores egen søgen. Så vi gør alt både af egen og ekstern hjælp for at få dette løst," siger Jan Lockhart uden at komme ind på, hvilket firma der er tale om.

I øjeblikket lukrerer de blå/gule stadig på den aftale, der blev indgået med Kasi-Jesper Nielsen, om at han betaler tre millioner kroner om måneden, indtil det lykkes at finde en ny sponsor. Men den aftale slutter dog senest i 2013, og derfor er det bydende nødvendigt, at sponsorjagten bærer frugt.

Foreløbigt vil Jan Lockhart dog ikke ud med, hvilket firma, Brøndby har hyret.

Kilde: Sporten.dk