Britney er benhård dommer i X Factor
Britney Spears har selv været gennem hårde år af sit liv og karriere. Nu deler hun rundhåndet ud af sine erfaring, som dommer i den amerikanske udgave af X Factor. Foto: AP, POLFOTO, Mark J. Terrill
Et af 90'ernes største popikoner Britney Spears elsker at lære fra sig som dommer i X Factor i USA.

Arbejdet som medlem af dommerpanelet i den amerikanske udgave af X Factor har lært Britney Spears en masse, siger hun til femalefirst.co.uk.

- Jeg kender grundlaget og dybden af det, man går igennem for at nå sin drøm. At jeg har fået lov til at gøre det her har virkelig været en fantastisk oplevelse, siger 30-årige Spears.

Ifølge meddommer i X-Factor Simon Cowell er Britney en "ond" dommer, men hun mener ikke selv, at det er et problem, når hun udtaler sig skarpt over for de unge talenter.

- Det hele udspringer af, hvem jeg er, og hvordan min personlighed fungerer. Jeg er bare en meget ærlig person, siger hun til britiske OK! Magazine.

Britney Spears har tidligere været igennem nogle hårde faser i sit liv.

For eksempel barberede hun sig i begyndelsen af 2007 skaldet, hvilket delte offentlighedens holdning op med en hetz-agtig stemning på den ene fløj og "Leave Britney Alone"-bevægelsen på den anden.

Senere på året fik hun desuden frataget forældremyndigheden for sine børn.

I dag er Britney Spears, der hittede som 17-årig med "Baby, One More Time", tilbage på rette vej i livet, og hun siger selv, at dommertjansen har skubbet hende i en mere produktiv retning.

- Jeg tror, showet har været rigtigt godt for mig, for jeg har haft mulighed for at hjælpe de nye talenter med at opnå deres drømme, siger hun.