Brændt bil kobles til Tingbjerg-skyderi
Politiet undersøger skudhullerne i offerets bil efter skyderi i Tingbjerg. Foto: Kristian Linnemann / POLFOTO
Politiet har fundet en bil, der er brændt i et skovområde på Vestegnen. Den har forbindelse til Tingbjerg-skyderiet, vurderer politiet.

En bil er blevet fundet brændt på Københavns Vestegn. Den brændende bil kobler Københavns Politi til skyderiet tidligere på dagen i bydelen Tingbjerg ved København, hvor en yngre mand blev ramt i højre overarm.

"Vi har i forbindelse med vores efterforskning fundet en bil, der er brændt, og den har vi fundet i et skovområde på Vestegnen. Det er en bil, som vi formentlig kan sætte i forbindelse med skyderiet," fortæller pressekoordinator Lars Borg fra Københavns Politi til Newspaq.

Manden, som ifølge politiet har et ikke-dansk klingende navn, blev ramt, da han kørte i sin bil. Alt tyder altså på, at han blev skudt på fra en anden bil. Men det er ikke endeligt klarlagt, ligesom politiet heller ikke ved, hvor mange der har været involveret.

"Vi kan endnu ikke sige, om der har været flere, men det er en teori, vi arbejder på," siger Lars Borg.

Det står ikke klart, om skyderiet har forbindelse til bandemiljøet.

"Vi udelukker ikke noget som helst. Men vores første indtryk er, at det næppe har relation til bandekonflikten, men vi udelukker ikke noget. Vi arbejder på hele paletten," forklarer han.

Mandens tilstand er stabil, og han skal nu opereres for at få fjernet projektilet fra sin krop.