Bordel-revisor suspenderet fra sit arbejde

Revisor Bo Sølje Jensen blev i aftes afsløret i DR-dokumentaren Prostitutionens bagmænd. Nu har hans arbejdsplads besluttet at suspendere ham.

• V skrier bissen på over for bordeller
• Advokat undersøges efter prostitutions-afsløring på DR

Revisor Bo Sølje Jensen blev i aftes med skjult kamera afsløret i dokumentaren ’Prostitutionens bagmænd’.

Her fortalte han en journalist, der udgav sig for at være bordelejer, hvordan han laver regnskaber for ulovlige bordelvirksomheder, så sorte penge kan vaskes hvide.

Af udsendelsen fremgik det, at Bo Sølje Jensens som en sidebeskæftigelse hjælper godt 15 bordeller i København med at lave regnskaber. Det har nu fået hans daglige arbejdsgiver, Center for Videregående Uddannelser, StorKøbenhavn, til at suspendere ham fra jobbet som revisor og indlede en undersøgelse af sagen. 

- Vi har besluttet at suspendere ham, indtil vi finder ud af, hver der er op og ned på det hele. Det er min eneste kommentar, siger administrationschefen hos CVU Storkøbenhavn, Anne Sørensen.

Men ud fra dokumentaren er det ret klart, hvad der er op og ned i det, han har lavet?

- Ja, men det er ikke os, der skal dømme, hvad han har gjort.

DR-dokumentaren afdækkede i en timelang udsendelse, hvordan både revisorer og advokater hjælper med at holde hjulene i gang, når udenlandske sex-slaver hentes til danske bordeller. Også en navngiven advokat blev afsløret og risikerer nu at miste sin bestalling som advokat.