Bonderøven blev fanget på nettet
Frank Erichsen, også kendt som Bonderøven, blev intetanenende opsporet af sin nuværende kæreste. Foto: Peter Wath / DR
Internet, de gule sider og en god portion kvindelist spillede en afgørende rolle, da Theresa Maria Jessing scorede sin bonderøv.

Normalt er DR1's Bonderøv Frank Erichsen den første til at forkaste moderne teknologi. Han lever sig ind i en romantisk lavpraktisk hverdag uden mobiler, internet og lasagne fra mikrobølgeovnen.

Men havde det ikke været for internettet, havde han ikke haft et forhold til Theresa Marie Jessing i dag.

Det skriver livsstilsmagasinet Cover Kids.

Da Bonderøvens kæreste år tilbage var på mandejagt, fik hun en henvendelse fra sin nære ven. Han havde set en mand i fjernsynet, der byggede ovne af naturmatrialer.

Vennen var ganske enkelt sikker på, at denne mand i fjernsynet, Frank Erichsen, var lige noget for Theresa.

"Han var ret sikker på, at jeg ville synes, Frank var fantastisk. Så jeg fandt programmet på nettet. Jeg kunne godt se, hvad han mente," siger Theresa Marie Jessing til Kids Cover.

'Bondekonen' gav sig straks til at opspore sin Frank. Efter at have snaget lidt på DR's website, fandt hans nummer på Degulesider.dk website og sendte ham en sms.

Sms'erne startede uskyldigt med bagetips til de ovne han havde bygget i fjernsynet. Langsomt fik hun med sin kvindelist sporet landmandsromantikeren væk fra sin single-tilværelse.

I dag har parret to børn, og de lever livet på en selvforsynende gård på Djursland.

Kilde: Cover Kids