Boksebrød: Han er verdensmester og jomfru

Han er sørme ikke bange af sig. 26-årige Marco Huck tør møde enhver i ringen. Men han tør også indrømme, at han aldrig har haft sex.
Han har ikke udsat sin seksuelle debut, fordi han ikke kunne finde frivillige. Verdensmesteren ønsker at være anderledes og ære sin tro.
Han har ikke udsat sin seksuelle debut, fordi han ikke kunne finde frivillige. Verdensmesteren ønsker at være anderledes og ære sin tro. Foto: Polfoto, (AP Photo/Markus Schreiber) / POLFOTO

Den tyske WBO-verdensmester i cruiservægt, Marco Huck, er ikke bange af sig. Han har for længst tæsket sig til tops inden for en af verdens mest ekstreme sportsgrene. Og nu tager han skridtet videre.

Mesteren har nemlig stillet sig i søgelyset for alverdens hånlige sjæle ved at indrømme, at han er jomfru. Spørgsmålet er nu, om nogen tør drille bokseren åbenlyst.

Den 26-årige kæberyster har fortalt den tyske avis bild.de, hvorfor han har ventet.

"Ja, det er jo ikke normalt nu om dage. Men præcis derfor er det noget særligt. Måske ikke så meget for kvinder, men i højeste grad for mænd. Det er let at gøre som alle andre. Men at være anderledes, det er svært," siger Huck, der dog ikke har tænkt sig at vente for evigt.

Marco Huck skal nemlig giftes i slutningen af denne måned. Han har dog ikke udskudt den store dag ind til nu, kun fordi han gerne vil være anderledes.

"Det hænger også sammen med vores tro. Vi er muslimer," fortæller han.

Før den garanteret længe ventede bryllupsnat skal Huck dog først forsvare sin VM-titel. Det sker i München på lørdag mod argentinske Hugo Hernan Garay.

Kilde: bild.de

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.