BMW-bilist: Du skal ikke blinke til mig

Det fik føreren af en sort BMW helt op i det røde felt, da en ung kvinde gjorde ham opmærksom på, at han kørte med forkert lys.
Den rasende billist, der kørte en i sorte version af BMW, ødelagde sideruden på kvindens bil, efter hun havde prøvet at hjælpe ham.
Den rasende billist, der kørte en i sorte version af BMW, ødelagde sideruden på kvindens bil, efter hun havde prøvet at hjælpe ham. Foto: www.colourbox.com

En 20-årig kvindelig bilist fik sig en ordentlig forskrækkelse torsdag omkring midnat, da hun forsøgte at hjælpe en med-trafikant.

Kvinden kom kørerende på hovedgaden i Undløse ved Holbæk, da hun fik øje på en modkørende bil, der havde det lange lys tændt. Hun blinkede derfor med billygterne for at gøre opmærksom på dette.

Men den modkørende bilist, der befandt sig i en sort BMW stationcar, opfattede bestemt ikke blinkeriet som en venlig gestus.

I stedet valgte den mandlige fører af bilen at vende rundt midt på hovedgaden. Han hoppede herefter ud af sin bil og gik hen til kvinden, som han råbte og skreg ind i hovedet.

Den rasende bilist ødelagde desuden i sin ophidselse sideruden på kvindes bil, som han tog fat i under episoden.

Lokalpolitiet i Holbæk leder nu efter BMW-bilisten, og de vil gerne høre fra eventuelle vidner til sagen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.