Willumsgaard: Min valgkamp i ruiner :-(

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Hjælp! Nu havde jeg møjsommeligt planlagt højdepunktet for min valgkampagne - med en event med photo opportunities, balloner og hornmusik. Jeg havde fået den helt unikke og geniale idé at invitere nogle af de lokale børnehaver og plejehjem samt et par bedemænd og nogle kvinder fra fødegangen med på én af mine daglige løbeture rundt om Søerne for at illustrere Ny Alliances nye sundhedsudspil, som skal styrke danskernes sundhed fra vugge til grav.

Jeg havde fået en flot t-shirt fra vores valgsekretariat (lidt vel stram måske, men så træder six-packen tydligere frem!), og skrevet invitationer til chefredaktørerne for de sundhedsorienterede medier, som Samvirke, I Form, Cyklisten, Svømmebladet, Samvirke, Ugeskrift for Læger og Alt for Damerne. Ja og købt balloner med påskrift "I Ny form med Alliancen", MEN hvad sker der så?

Jo, for at være sikker på at gøre en god figur, kommer jeg til at overtræne og knæk siger det en knæ! Ikke mere løb i de næste to uger, siger lægen, tja og så kan det jo være lige meget. Så nu er gode dyr rådne!

Min strategi ligger i ruiner, og jeg må lægge en ny. Læserne må gerne hjælpe med gode forslag! Jeg har tænkt på at invitere den samme kreds med på en indkøbstur for at vise, hvor urimeligt dyre årstidens rod- og andre frugter er, men kan vi alle sammen komme ind i Fakta, og er det let at tage gode billeder? Og vil Fakta-manden tillade det?

Det ser måske så let ud, men jeg tror, at mange undervurderer det at føre valgkamp, for der skal virkelig tænkes strategisk, helt op på den store klinge!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.