Se mig, se mig, se mig!

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Aldrig har jeg haft så mange venner, jeg ikke kender. Faktisk har jeg næsten 100 Facebook-friends, som hver dag sender mig et kram og en quiz og en frisk opdatering på deres travle liv: X ser pt. tv kan der for eksempel stå i mine venners status-display. Det er godt at vide, hvor man har folk.

Det topmoderne netværk har dog allerede fået skrammer i sin smartness. For Horsens Folkeblad har just bragt en større artikel om det sociale internet-fænomen, og så ved man, den er gal. At de rigtige trendsættere – dem, mange allerhelst vil være venner med – allerede har fundet sig en ny legeplads.

Lad dem bare, det er o.k. med mig. For Facebook er et enormt kødkatalog, en slags Arto for voksne, der gemmer på hele 60 millioner brugere fra hele verden, der alle sammen er enormt unikke. Ligesom mig.

Jeg er også unik, hvis man kan finde mig. Gider I ikke nok bekræfte det, alle sammen?
Søg på mit navn, se mit flotte foto, del min udsøgte smag. Læs om mine hobbies, tjek mit netværk, dyrk mig! Jeg er jo på Facebook, fordi jeg gerne vil vise, hvor mange venner jeg har.
Du kan også blive min nye ven.

En af mine venner har anskaffet sig 477 andre venner på få måneder. I morgen har han sikkert 500. For han laver ikke andet end at sidde derhjemme og søge på gode navne, han kan gnubbe sig op ad.

Jeg søger mest på gamle kærester. Bare for at se, hvor meget de har taget på. Om de har fået dobbelthage ligesom mig. Ingen af dem har endnu meldt tilbage på min opfordring til at mødes og dyrke en masse genforeningssex.

Jeg har også dårlig tid, for hver dag skal jeg tage stilling til snesevis af kædebreve – især opfordringer til gå ind i grupper a la Foreningen mod rosiner i bagværk , Mere i løn til sygeplejersker og Folk, der går med knive er idioter . Jeg er sikker på, at det knivforbud bliver vedtaget nu, hvor vi på Facebook har talt.

På Facebook kan man maksimalt få 5.000 venner. Det, synes jeg, er for dårligt. For hvordan skal jeg så nogensinde blive venner med alle?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.