Aldeles ukendt journalist vil styre TV2

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

TV 2
Ruggardsvej 25
5100 Odense C
Att: Niels Boserup
 
Angående stillingen som administrerende direktør

I søger ny direktør med en brændende vilje til at videreudvikle TV 2. Her er jeg. Fan af flere skelsættende koncepter som Rent hjem og Have Haves , og altid spændt fast til sofaen, når der åbnes en masse tomme kufferter i Deal No Deal .

Jeg er ikke bare kerneseer, men har personligt masser af ideer på lager. Her tre hurtige skud fra hoften: 
Styr på handskerummet - lær at rydde op i din bil  
Køkkenhaven Kalder - hvilken politiker har den længste gulerod?
Kendis-kalaha - se de kendte trille kugler  

Med andre ord. Kombinér det, jeg kalder tv-treenigheden: Tips, quiz og kendis og TV 2 vil gøre den berømte forskel. Lad endelig TV 2 News være endnu mere til stede, når brandmanden redder en hankat, men hvorfor nøjes? Over en to-årig periode vil jeg indføre TV 2 Hund, TV 2 Camping og TV 2 Dans. Og udskifte Dags Dato med VIP Gossip Today .

Mit forslag om også at sende Vild med dans i radioen, og dermed opnå flere lyttere end de nuværende 768 personer, er allerede blevet vedtaget. Et eklatant eksempel på min evne til at networke, eftersom jeg tilfældigt luftede ideen for Per Mikael Jensen alt imens, han hældte kulørte drinks på en flok flotte (og meget unge) piger nede på Sabines.

Jeg ligger i øvrigt også inde med et par tjekkede afsløringer om Morten Spiegelhauer fra Operation X , lige så vel som Niels Rød Zone Brinch også siges at have et plettet ry. 

Som chef har jeg naturligvis tavshedspligt, og efter som jeg engang dansede diskodans med Brian Mikkelsen på en sydfransk strand, så betragt jeg mig som en del af den konservative venneklub, der støt, men sikkert overtager medie-og kulturlivet i Danmark. På min opslagstavle hænger et fint foto fra dengang i nazitiden, hvor også danske KU ere stod ved sin strakte arm.

Kontrol er en absolut nødvendighed i en stor mediekoncern. Sådan skal det fortsat være. Alternativ tænkning splitter ensretningen.

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.