Blev skudt i hovedet og parteret i 75 dele
Politiet føler, at de har en stærk sag mod offerets lillebror. Foto: Colourbox
Det første åbne retsmøde i sagen om drabet på en 47-årig mand giver indblik i et makabert mord.

47-årige Peter Richter Andersen, som blev myrdet i august ved Fakse Ladeplads, blev efterfølgende parteret i 75 dele, skriver Ekstra Bladet.

Offerets lillebror er varetægtsfængslet for drabet, og de makabre oplysninger er kommet frem under det første åbne retsmøde, som afholdes i dag.

Peter Richter Andersen blev myrdet med to skud i hovedet og et i maven og efterfølgende parteret på badeværelset i sit sommerhus ved Fakse Ladeplads med en elektrisk bajonetsav.

Lillebroderen har erklæret sig ikke-skyldig og skyder i stedet skylden på en anden mand med navnet 'Reza'. Politiet fastholder imidlertid sigtelsen og har fået ham varetægtsfængslet frem til den 1. december, da de ikke har fundet nogen spor af 'Reza'.

Den 42-årige lillebror havde krudtslam i ansigtet, da han blev anholdt i sit hjem, hvor politiet også fandt 356 skarpe 9. mm.-patroner og seks afskudte patronhylstre. Desuden havde lillebroderen friske hudafskrabninger og blod på hænderne, ligesom han havde forsøgt at gemme og sluge nogle af patronhylstrene.

Derudover blev det oplyst, at et vidne havde hørt Peter Richter Andersen råbe sin broders navn under tumulter før drabet. De to brødre var angiveligt uvenner en måned før drabet

Kilde: Ekstra Bladet