Blev sat ud ved en fejl: Nu får han alle sine penge igen
Efter at have betalt for elforbruget for boligforeningens fællesarealer får Flemming Bach Laursen nu ikke kun en undskyldning, men også alle sine penge igen, skriver han på Facebook. (Foto: Privat)
Efter at have betalt for elforbruget for boligforeningens fællesarealer får Flemming Bach Laursen nu ikke kun en undskyldning, men også alle sine penge igen, skriver han på Facebook.

Den tidligere hjemløse Flemming Bach Laursen, der først betalte for meget for sin el og derefter blev sat ud af sin bolig, har ikke kun fået lov til at blive boende i det lille, elskede rækkehus i Ørsted på Djursland. Han har nu også fået lovning på at få alle de penge, han har betalt for meget, igen.

Det skriver han i en opdatering på Facebook efter et møde med boligselskabet.

- Det endte op med, at jeg uden brok fra RandersBolig gik derfra med alle mine penge, skriver han og fortsætter:

- Jeg forlod boligforeningen tydeligt lettet, for få minutter senere måtte jeg altså lige tage en tudetur. Det har da også "kun" taget 16 måneder at få min ret.

Betalte for el på fællesarealer

Den groteske sag bunder i, at den 53-årige Flemming Bach Laursen gennem cirka et år fejlagtigt blev afkrævet elforbrug for boligforeningens fællesarealer, blandt andet oplysning af den fælles parkeringsplads.

Fejlen, der viste sig at bunde i, at et kabel fra fællesarealets strømforsyning var forbundet til hans elmåler, blev først opdaget i oktober sidste år, da strømmen i Flemmings bolig blev slukket, fordi han ikke kunne betale endnu en af de mange ekstraregninger på el, der hver måned dumpede ind gennem brevsprækken. Samtidig blev også lygtepælene på parkeringspladsen og den fælles gangsti slukket, hvilket vækkende mistanken om, at noget var galt. 

RandersBolig erkendte godt nok fejlen og udbetalte en mindre kompensation. Alligevel modtog Flemming Bach Laursen i slutningen af marts et brev fra boligforeningen, hvori de bad ham fraflytte boligen inden fem dage på grund af en huslejerestance på 225 kroner, der var opstået i kølvandet på hele miseren.

Sat ud ved en fejl

Boligselskabet gik efterfølgende også ud og undskyldte dette, ligesom kontorchef hos RandersBolig Dennis Larsen over for Avisen.dk slog fast, at Flemming Bach Laursen selvfølgelig kunne blive boende.

- Han skal ikke ud af sin bolig på grund af det her. Hele sagen er opstået, fordi der er rod i den måde, hans elforsyning er skruet sammen på, sagde Dennis Larsen dengang til Avisen.dk. 

Flemming Bach Laursen har hele tiden ment, at han skulle have flere penge tilbage fra boligselskabet, som han derfor mødtes med tidligere på ugen sammen med sin advokat. Og efter det møde ser det altså ud som om, boligselskabet har givet ham ret.

På Facebook skriver Flemming Bach Laursen, at han fejrede det med en hotdog.

SÅDAN! jeg lovede jo lige at skrive resultatet af mødet på Randers bolig:Jeg er hunnemig da godt glad for, at jeg sad...

Posted by Flemming Laursen on 17. april 2015

via Listen To News