Blachman om fight med X Factor-vært: Nu er det nok
Sofie og Blachman elsker begge en god diskussion.  FOTO: Scanpix
I årets X Factor har der været lidt mundhuggeri mellem Thomas Blachman og værten Sofie Linde, og selvom det endnu ikke har ført til en stor konfrontation, sætter Blachman nu hælene i.

Sofie Linde er ny vært på fredags-showet X Factor, og hun er modsat mange andre ikke bange for at sige Thomas Blachman imod, når hun er uenig med ham.

Det har indtil nu ført til et par diskussioner mellem de to profiler, men heldigvis går hverken Sofie eller Blachman hjem og græder sig i søvn bagefter. 

Sofie Linde fortæller til eb.dk, at hun godt kan lide en god diskussion, og at hun og Blachman er gået hinanden lidt på klingen, fordi hun altid svarer ærligt på tingene:

- Det er heldigvis sådan, at når selv spytter langt og møder andre, der spytter langt, og der er en lun kemi, så må man godt gå lidt til hinanden, så det gør vi altså, siger hun til eb.dk

Hun har fået lang snor

Thomas Blachman er for så vidt enig med den ny vært.

Han fortæller til eb.dk, at han elsker, når mennesker kan svare igen, og at han aldrig går ind i en samtale med den tanke, at han skal vinde.

Det er heller ikke sikkert, han får lov til det med Sofie Lindes skarpe tunge. Men hun skal nu ikke bilde sig ind, at den store Blachman kaster håndklædet i ringen. Hun skal ikke træde ham for meget over tæerne:

- Man kan måske sige, at hun har fået snor nok. Hun skulle jo etablere sig som vært, og hun har fået den snor, hun skulle have, siger Thomas Blachman til eb.dk