Blachman i chok over sig selv efter afvisning af deltager med angst

Hvordan fanden kan man være så åndssvag?, spørger Thomas Blachman sig selv efter sin reaktion, da 17-årig deltager kæmpede med sin angst.
Thomas Blachman erkender, at hans reaktion var uhensigtsmæssig.
Thomas Blachman erkender, at hans reaktion var uhensigtsmæssig. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

"Det var jo næsten usympatisk. Der blev jeg lidt chokeret over at se mig selv".

Sådan siger Thomas Blachman til DR, efter at han mandag aften så sig selv i første del af årets - og DR's sidste - udgave af X Factor.

Thomas Blachman sagde nej og afviste dermed den 17-årige Victoria, der efter at have kæmpet med sin angst præsterede flot og fik ja fra både Sanne Salomonsen og Remee.

- Man kan se det i deres øjne, når de er ved at miste kontrollen, og så skal man i virkeligheden bare holde om dem. Det har jeg prøvet mange gange i mit liv - at gå hen og holde om et menneske, når det er lige i dén situation, siger Thomas Blachman til DR og tilføjer, at det var voldsomt for ham at se, hvor hurtigt Victoria kunne komme sig og synge.

- Men hvad der var endnu voldsommere, var min reaktion bagefter, da jeg siger nej til hende. Hvordan fanden kan man være så åndssvag?, erkender Thomas Blachman.

Den nyskilte og kontroversielle X Factor-dommer er kendt for sine lodrette og ofte meget kontante udtalelser og afvisninger af håbefulde deltagere.

Showets nye dommer, den erfarne rockmama Sanne Salomonsen, så hurtigt, at Victoria var i problemer. Hun rejste sig fra sin plads og fik snakket den angstramte teenager frem til at gennemføre.

Thomas Blachman, Sanne Salomonsen og Remee tog mandag aften hul på DR's sidste sæson med X Factor.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.