Brigitte Nielsen om at blive mor som 54-årig: Det er hårde odds
Brigitte Nielsen er her fotograferet i november i forbindelse med premieren på "Creed II", hvor hun spiller sammen med blandt andre eks-manden Sylvester Stallone, Michael B. Jordan og Dolph Lundgren. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/Ritzau Scanpix (arkiv)
Det var en kamp for danske Brigitte Nielsen at blive gravid med sit femte barn.

Der var ikke mange, der troede på det, da den nu 54-årige Brigitte Nielsen postede et billede af sig selv som højgravid på Instagram.

Mange troede den gang i maj sidste år, at det enten var sjov eller fup fra den danske skuespiller og tv-personlighed.

Men den var god nok. 22. juni fødte hun sit femte barn: Datteren Frida, som hun har fået sammen med sin mand gennem 16 år, den 15 år yngre Mattia Dessi.

Nu fortæller hun til engelske The Guardian, at det var en hård kamp at blive gravid.

I et eksklusivt interview med avisen fortæller hun, hvordan hendes læge fortalte, at hun på grund af sin alder kun havde 2,5 procents chance for at blive gravid, og hun valgte derfor at gå i fertilitetsbehandling.

- Din partner bliver nødt til at kæmpe ligeså meget som dig selv. Du bliver nødt til at være realistisk, og hvis du er ældre, er det hårde odds.

Brigitte Nielsen og Mattia Dessi havde længe forsøgt at blive forældre, og fertilitetsbehandlingen med hormoner gjorde forskellige ting ved hende:

- Du tror altid, du er ved at blive gravid, men størstedelen af tiden ringer telefonen, og i den anden ende bliver der sagt: "Jeg er ked af det", siger Brigitte Nielsen til The Guardian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Brigitte Nielsen og Mattia Dessi blev gift i 2006. Foto: Matt Sayles/AP/Ritzau Scanpix (arkiv)

Den ældste er 34 år ældre

Brigitte Nielsen fik sit første barn, Julian, da hun var 20 år og gift med den danske musiker Kasper Winding.

Den tidligere amerikanske fodboldspiller, Mark Gastineau, er far til nummer to, Killian Marcus, som er født i 1989.

I 1993 fik Brigitte Nielsen sønnen Douglas Aaron med skuespilleren Raoul Meyer, som også er far til hendes fjerde barn, Raoul Ayrton Meyer Jr., som er født i 1995.

Brigitte Nielsen er blandt andet kendt for sit ægteskab med skuespilleren Sylvester Stallone og filmdebuterede i 1985 med "Red Sinja", hvor hun spiller sammen med Arnold Schwarzenegger. Siden har hun medvirket i en række film og er snart aktuel i dramaet "The Experience". 

Ud over sin filmkarriere har Brigitte Nielsen optrådt i en række tv-programmer, blandt andet DR's amatørdirrigentkonkurrence "Maestro" og den tyske udgave af "Vild med dans".

via Listen To News