Tidligere "Vild med dans"-vinder er gravid
Vickie Jo Ringgaard har vundet "Vild med dans" to gange - blandt andet sammen med Casper Elgaard (billedet). Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix (arkiv)
Vickie Jo Ringgaards datter Malou skal være storesøster.

Den tidligere "Vild med dans"-vinder Vickie Jo Ringgaard er gravid med sit andet barn.

Det fortæller hun til Her og Nu. Til Ekstra Bladet fortæller hun, at familieforøgelsen ventes at ske i juli.

Barnet venter hun sammen med kæresten Niels Stausholm. Hun har i forvejen datteren Malou sammen med Jesper Fuglsang, som hun blev skilt fra efter ti års ægteskab.

Hun har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hun og Niels Stausholm har købt hus i Aarhus, hvor de i januar flyttede sammen.

Vickie Jo Ringgaard vandt i 2005 "Vild med Dans" sammen med skuespilleren David Owe, og i 2009 gentog hun kunststykket sammen med racerkøreren Casper Elgaard.

I dag er hun stoppet som danser på grund af en knæskade og arbejder for softwarefirmaet FirstAgenda i Aarhus.

- Jeg danser ikke mere. Engang imellem er jeg ude og lave et par firmaarrangementer, og det er skønt, men jeg kan ikke blive ved. Jeg er taknemmelig for den tid, jeg har haft. Jeg savner bestemt "Vild med dans’, og jeg følger med hver fredag foran skærmen. Min skade gjorde nok, at jeg måtte stoppe, før jeg var klar, har Vickie Jo Ringgaard tidligere fortalt til Her og Nu.

Hun afviser indtil videre flere operationer og et nyt knæ. I stedet forsøger hun at holde smerterne nede ved at træne knæet.

- Jeg kan mærke det med det samme, hvis jeg ikke får trænet. Så har jeg mange smerter. Det kan godt gøre rigtig ondt. Men jo mere jeg træner, jo bedre går det.

Vickie Jo Ringgaard har i "Vild med dans" også danset med den tidligere håndboldspiller Joachim Boldsen og den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen.

via Listen To News